Extra donatie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het maken van een extra donatie! Hoewel we er helaas niet nog iets extra’s tegenover kunnen zetten, zijn we ontzettend blij dat je je dubbel wil inzetten om de fanclub te behouden. Vanwege het donatieformulier dat wij gebruiken, is het noodzakelijk dat je ook bij deze donatie je naam en e-mailadres achterlaat. Dit is volledig conform ons privacybeleid en deze gegevens worden nooit langer dan een jaar bewaard. Mocht er alleen iets zijn waarover wij jou op de hoogte willen stellen binnen dit jaar, dan kunnen we je ten minste bereiken. Wil je niet opnieuw je gegevens achterlaten? Je kan uiteraard ook een anonieme gift doen door direct geld over te maken op onze bankrekening: NL82 INGB 0007 5275 87 t.n.v. Stichting Douwe Bob Fanclub. Alvast ontzettend bedankt voor je steun en hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

Let op: wanneer je je inschrijft via dit formulier, wordt je niet geregistreerd als officiële donateur. Heb je nog geen reguliere donatie gedaan? Doe dat dan eerst via de pagina ‘Donateurschap‘.

Stichting Douwe Bob Fanclub
KVK 67440169
NL82 INGB 0007 5275 87
info@douwebobfanclub.nl

Beeldmateriaal dat op deze website is gebruikt is gemaakt door Natascha Adamic, in opdracht van Douwe Bob Fanclub.