Donateur worden

Op deze pagina lees je waarom het nodig is dat we donateurs vinden en hoe je je gemakkelijk en snel kan aanmelden als officiële donateur!

Waarom is het nodig?

De Douwe Bob Fanclub is gratis toegankelijk voor iedereen. Zo verwelkomen we de grootst mogelijke groep fans. Maar we hebben ook vaste administratieve kosten die we helaas niet uit eigen zak kunnen bekostigen. Daarom vragen we jou om hulp! (en je helpt er ook jezelf mee 😉

Wat betekent jouw donatie?

Dankzij donateurs dekken wij onze vaste lasten, zoals deze website en bankkosten. Zo kunnen we extra's organiseren zonder ons zorgen te maken of we genoeg overhouden onderaan de streep. Jij als donateur maakt de fanclub dus een stuk vrijer & zo ook nóg gezelliger!

We zijn er voor iedereen!

Als jij €5 kan missen, kunnen wij toffe extra's blijven organiseren voor écht iedereen. Zo blijven we toegankelijk, ook voor fans die Douwe Bob pas net ontdekt hebben. En jou geven we natuurlijk ook iets terug voor je steun! Lees hieronder verder wat het inhoudt.

We leggen het even uit...

De Douwe Bob Fanclub werkt sinds december 2020 niet meer met vaste lidmaatschappen. Zo zijn we inclusief en kunnen een feestje, zoals de fanclubdag, met zo veel mogelijk mensen vieren! In deze vorm kies jij waar je iets extra’s voor betaalt. Of dat nu het magazine is, een ticket voor de fanclubdag, of gewoon allebei! Na 5 jaar ervaring opgedaan te hebben, is dit plan eruit gekomen. En wij zijn er meer tevreden mee dan ooit!

Jouw donatie wordt voor 100% geïnvesteerd in de fanclub. We hebben jaarlijks ten minste 75 donateurs nodig om onze vaste kosten te dekken. Bij elke donateur meer kunnen wij investeren in activiteiten, benodigdheden en andere extra’s. Sluiten zich te weinig mensen aan als donateur? Dan betekent dat helaas ook het einde van de Douwe Bob Fanclub. Voor 2020 hebben wel het minimum al gehaald. 

Als donateur van de Douwe Bob Fanclub krijg je natuurlijk  iets van voordeel terug! Om je te bedanken geven we je sowieso €5 korting op een ticket voor de Douwe Bob Fanclubdag én krijg je als allereerste toegang tot de verkoop van deze kaarten. Je bijdrage heb je dan dus meteen terugverdiend! Daarbij organiseren we ook exclusieve giveaways voor donateurs.  

Deze beloftes komen we sowieso na, maar we zullen altijd blijven kijken of we iets extra’s kunnen betekenen voor onze donateur. We houden onze ogen open voor unieke voordeeltjes die we jou kunnen bieden als dank voor je bijdrage. Mocht je nu nog vragen hebben, raadpleeg dan even onze FAQ. Staat ‘ie er niet tussen, mail ons dan gerust of stuur een berichtje via de socials! 

Waar wacht je nog op?

Ook voor jou zitten er genoeg voordelen aan het donateurschap. En wij zijn ontzettend blij met elke donateur die zich bij ons aansluit, óók als we het jaarlijkse minimum van 75 donateurs hebben bereikt. Want des te meer mensen doneren, des te voordeliger activiteiten kunnen worden. Óók voor fans die geen donateur zijn. Zo zijn we een fanclub voor iedereen! 

Benieuwd hoe het eraan toegaat op een fanclubdag? Bekijk hier de aftermovie van 2019! 

Aanmelden als donateur
Stichting Douwe Bob Fanclub
KVK 67440169
NL82 INGB 0007 5275 87
info@douwebobfanclub.nl

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Beeldmateriaal dat op deze website is gebruikt is gemaakt door Natascha Adamic, in opdracht van Douwe Bob Fanclub.