Word ook donateur!

Om het bestaan van de fanclub te garanderen hebben we jouw hulp nodig! Vanaf december 2020 gaat de fanclub namelijk compleet veranderen. Het komt erop neer dat we geen lidmaatschappen meer afsluiten, maar de fanclub beschikbaar maken voor iedereen. Zo zijn we inclusief en kunnen we een feestje als de fanclubdag met zo veel mogelijk mensen vieren! In de nieuwe vorm kies je zelf waar je iets extra’s voor betaalt. Of dat nu het magazine is, een ticket voor de fanclubdag of allebei! Dit plan komt voort uit de ervaringen die we de afgelopen 5 jaar hebben opgedaan. We leggen het op deze pagina helemaal voor je uit. 

Maak je geen zorgen: jouw donatie wordt volledig geïnvesteerd in de fanclub. We hebben namelijk allerlei vaste kosten, zoals een bankrekening maar ook het onderhoud van deze website. Om dat jaarlijks te kunnen betalen zijn we op zoek naar ten minste 75 donateurs. Stel dat het er meer worden dan dat, dan kunnen we dat geld direct investeren in activiteiten en andere extra’s. We proberen dit nieuwe ontwerp voor een jaar. Sluiten zich te weinig mensen bij ons aan? Dan moeten we helaas stoppen met dit project en betekent dat het einde van de fanclub. Wil jij dat voorkomen? Lees dan hieronder verder hoe je ons helpt! 

Wat houdt het donateurschap in?

Je kan je al  inschrijven als donateur voor het jaar 2021. Je donateurschap gaat in vanaf het moment dat we officieel live gaan. 
Om te beginnen: een donatie is niet hetzelfde als een lidmaatschap. Hoewel het misschien op elkaar lijkt omdat je een bedrag aan ons betaalt, is de donatie er in de eerste plaats om de fanclub te ondersteunen. Er staat geen vaste tegenprestatie tegenover, zoals we bij een lidmaatschap wel garandeerden. In deze nieuwe situatie houden we er rekening mee dat er niet elk kalenderjaar dezelfde activiteiten of extra’s geregeld worden. Zo wordt er misschien niet met dezelfde regelmaat een fanclubdag of magazine geregeld zoals we dat nu gewend zijn. Het zou dus kunnen dat in het jaar van jouw donatie niet dezelfde voordelen geregeld worden die je bij je lidmaatschap wel gewend was. 

We zijn elke donateur van de Douwe Bob Fanclub natuurlijk onwijs dankbaar. Want wat ons betreft is dit project verre van klaar, het wordt er vanaf nu waarschijnlijk alleen nog maar leuker op! We zoeken fans die een jaarlijkse bijdrage van €5 willen doen. Hieronder leggen we uit wat je kan verwachten als je donateur bent van de Douwe Bob Fanclub.

Waar kan je op rekenen?

Als donateur van de Douwe Bob Fanclub krijg je natuurlijk wel iets van voordeel terug! Om je te bedanken voor je steun geven we je €5 korting op een ticket voor de Douwe Bob Fanclubdag en krijg je bovendien als allereerste toegang tot de verkoop van deze kaarten. Je bijdrage heb je dan dus meteen terugverdiend! Daarbij organiseren we ook exclusieve giveaways voor donateurs. 

Deze belofte komen we sowieso na, maar we willen je ook laten weten dat wanneer het aantal donateurs zo groot wordt dat we onze vaste kosten gegarandeerd kunnen betalen, dan gaan we uiteraard kijken wat we verder als tegenprestatie kunnen bieden. Als dat het geval gaat zijn – wat we uiteraard van harte hopen – dan krijg je vanzelf een verrassing! 

Je wordt hier direct donateur voor het jaar 2021. Je donateurschap gaat in vanaf het moment dat we officieel live gaan in december. 
Zijn er nog vragen?

We begrijpen het natuurlijk hartstikke goed als je nog vragen hebt. Want het is niet niks, zo’n hele verandering van het systeem. Daarom hebben we een FAQ-pagina gemaakt. Staat je vraag daar ook niet tussen? Dan ben je natuurlijk vrij om ons te mailen op info@douwebobfanclub.nl of een privéberichtje te sturen via onze social media.  

Hopelijk zien we je snel terug bij een van onze evenementen. Of je nu alleen lid bent van onze Facebookgroep, onze ledenmail volgt of donateur bent geworden van de Douwe Bob Fanclub. Het gaat erom dat we de leukste dingen organiseren voor álle fans van Douwe Bob. En in deze nieuwe vorm zijn we bereikbaarder dan ooit, voor elke fan. 

Stichting Douwe Bob Fanclub
KVK 67440169
NL82 INGB 0007 5275 87
info@douwebobfanclub.nl

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Beeldmateriaal dat op deze website is gebruikt is gemaakt door Natascha Adamic, in opdracht van Douwe Bob Fanclub.